50% stilling hos Vero Moda

Vi søker dyktige og resultatorienterte selgere med en brennende interesse for mote og salg til Vero Moda ØStfoldhallene.

I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt service nivå. Som butikkselger blir du en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ønsker deg som ser en fremtid i Vero Moda. Hvis du kjenner deg igjen i punktene under og trigges av disse, bør du sette av litt tid å sende oss den informasjonen vi trenger for å bli kjent med deg - og hvem vet, kanskje vi blir kollegaer om litt!

HOVEDOPPGAVER:

Sikre at butikken gir en god service opplevelse for kundene våre

• Være med på å skape en positiv og god atmosfære i butikken

• Varemottakelse

• Åpne og stenge rutiner

• Bidra i samsvar med kjedens verdier for å bygge en enda sterkere merkevare

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi er på jakt etter en team player som elsker å jobbe med salg. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør, da vi ønsker å tilby våre kunder en god handleopplevelse. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Du er over 18 år og har erfaring fra butikk og salg.

ARBEIDSTID:

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

• Spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare

• Et godt sosialt miljø med høyt tempo

• God opplæring og utviklingsmuligheter

Vi ser frem til å høre fra deg!

ANNEN INFO:

BESTSELLER er et familieeid internasjonalt selskap grunnlagt i Danmark i 1975. I dag er BESTSELLER representert i 70 land i Europa, Mellom Østen, Canada, India og globalt via e-commerce. Vår Retail forretning selger varer til Retail butikker, som utelukkende selger BESTSELLER-produkter og som har et BESTSELLER-brand på sin butikkfasade. BESTSELLER representerer brands som Vero Moda, Jack & Jones, Only, Name It, Selected Homme og Selected for å nevne noen.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
50%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Jenny Åkerman
Stilling
butikkleder
E-post
vmnor1516@bestseller.com

Søk på stillingen

Åpent i dag 10.00 - 20.00