Assisterende butikkleder

Vil du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da kan du være vår nye assisterende butikksjef.

SKECHERS vokser raskt og i april öppnade vi vår splitter nye SKECHERS butikk i Østfoldhallen kjøpesenter i Fredrikstad og derfor søker vi etter en engasjert og erfaren Assisterende Butikksjef som elsker sport, mote og sko.

HOVEDOPPGAVER:

Skechers Stores har gjort en utrolig reise de siste fem årene. Forretningsplanen vår har vist seg å være helt riktig. Vi har først og fremst fokusert på to ting - våre produkter og våre ansatte. Som en del av organisasjonen i Skechers Stores kan du i stor grad få ansvar, og oppgaver som du brenner for og ikke minst være en del av et fantastisk team. Hos Skechers vet vi at våre ansatte utgjør en stor forskjell!

Som ansatt i Skechers får du medansvar for butikkens resultater, det vil si alt fra lager, visuell standard og salgstall. Det er derfor viktig at du er god til å holde fokus, at du kan holde oversikt og at du har tidligere erfaring fra butikkarbeid. Vi ser etter deg som er full av energi og motivasjon - som ser på deg selv som en sterk profil og med stor vilje til å lykkes! Du er en viktig del av teamet i butikken og din rolle på gulvet er helt avgjørende.

Hovedoppgaver:

  • Lagerstyring
  • Salg
  • Medansvarlig for å opprettholde de visuelle standardene
  • Delta aktivt i butikkens operative drift

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Erfaring fra skobutikk er en fordel. At du elsker detaljhandel er en selvfølge.
  • Følelse for kommunikasjon og forretningssans
  • Evne til å ta nye initiativ og vise stort ansvar
  • Stor interesse for sko
  • Lagspiller og god kommunikator
  • Og fremfor alt setter vi pris på at du har et stort og positivt engasjement!

Mer informasjon om jobben kan fås fra butikksjef Kine Olsen

Send søknad og CV i link, vi ser frem til å høre fra deg!

ANNEN INFO:

Om SKECHERS: SKECHERS er det tredje største skomerket i verden. Med over 4300 konseptbutikker globalt, tilbyr SKECHERS et bredt utvalg av livsstils- og ytelsessko for menn, kvinner og barn. I Norden distribueres SKECHERS av det danske selskapet Sports Connection ApS. I dag er det over 170 shop-in-shops samt nærmere 60 konseptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Nord-Tyskland. Antallet forventes å øke i årene som kommer. I tillegg selges SKECHERS-merket i et sterkt nettverk av forhandlere innen sko- og sportsbransjen i hele Norden.

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikkleder
Stillingstype
Heltid
Omfang
37 timer pr uke
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale
Kontaktperson
Kine Olsen
Stilling
Butikkleder
Telefon
63 79 19 58

Søk på stillingen