Bjørklund søker en "skinnende" salgsmedarbeider

Bjørklund søker medarbeider til en 100% stilling med mulighet for butikklederstilling.

Det er en egen kunst å komme i kontakt med kunder i butikk - hvilke utfordringer har de, og hva ønsker de seg? Flere kunder har spørsmål og mange trenger gode innspill på gaver, til seg selv eller til andre. Dette er ingen sak for deg, som er best på kundeservice og kundeopplevelser. Du er naturlig resultat- og løsningsorientert. Du gjør alt for å nå målene dine, er kreativ og blid. For å lykkes hos Bjørklund må du være kunnskapsrik og elske varene og tjenestene vi leverer.

HOVEDOPPGAVER:

Du vil bli gitt god opplæring, hvor kunnskapen og kompetansen du trenger for å gi verdens beste kundebehandling er i fokus. Kunden er viktigst for oss, og vi strekker oss langt for at alle skal bli 100% fornøyde. Hos oss skal det være gøy, utfordrende og fartsfylt å jobbe. Ingen dager er like, nye varer og nye kunder hver eneste dag.'

Hos Bjørklund er mulighetene mange – vi elsker å utvikle ansatte som fortjener det. Glade, modige og troverdige er en del av vår kultur. Vi søker etter deg som har god erfaring fra salg i butikk, og som viser genuint engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i butikk som hovedsakelig avgjør om de ønsker å handle.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner vi ønsker oss at du har:


· Salgserfaring fra butikk

· Fleksibel og evne til å stå på ekstra i travle perioder

· Du er utadvendt og har godt humør

· Tar ansvar og har arbeidsmoral

· Behersker norsk muntlig og skriftlig

· Ryddig og strukturert


Vi tilbyr:


· Konkurransedyktig lønn

· Gode karrieremuligheter

· Gode personalkjøpsordninger

ANNEN INFO:

Er du diamanten vi ser etter?

Da bør du søke stillingen.

Vi kan tilby deg en spennende og morsom hverdag, med gode læringsmuligheter i Norges mest foretrukne og veldrevne klokke- og smykkekjede.

Om stillingen

Stillingstittel
Salgsmedarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
100
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
snarest
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 20:00