Kicks

Engasjert tilkalling

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel? KICKS søker nå en sprudlende og arbeidsom selger til vår butikk på

KICKS skal være The inspiring beauty store , og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

HOVEDOPPGAVER:

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar til et godt arbeidsmiljø og samarbeid. Vi er opptatt av å finne den rette personen som ønsker å jobbe hos oss og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og har evnen til ”å gå den ekstra milen”. Er du utdannet hudpleier eller make up artist og/ eller har erfaring fra butikksalg kan det være en fordel. Du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

ANNEN INFO:

Høres dette ut som noe for deg så send oss en personlig søknad og din CV via linken allerede i dag.

KICKS er Nordens ledende kosmetikk kjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være legging av make-up samt å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en god handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

Om stillingen

Stillingstittel
ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Rammeavtale tilkalling
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Marit Langebeck
Stilling
butikkleder

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 20:00