Medarbeider på Norli

Til vår butikk Norli Østfoldhallene søker vi salgsmedarbeider 10% deltid.

HOVEDOPPGAVER:

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, varepåfyll, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ser etter deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker - og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og arbeidstid, kunne jobbe selvstendig og samtidig ha gode samarbeidsevner.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.ARBEIDSTID:

Stillingen har fast arbeidstid som inkluderer turnusordning, men som medarbeider i bokhandel må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Stillingene er fast deltid, med mulighet for ekstra vakter i forbindelse med søndagsåpent og høysesong i desember og ved ferieavvikling.

Åpningstiden for butikken er man-fre. kl. 10-20, lør kl. 10-18 (søndagsåpent i desember).

ANNEN INFO:

Vi intervjuer fortløpende og oppfordrer alle interesserte kandidater til å søke nå.

Om stillingen

Stillingstittel
Salgsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
10%
Søknadsfrist
16.08.2020 11.00
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Trine Vehler Dahle
Stilling
Butikkleder
Telefon
47 97 60 76
E-post
ostfoldhallen.butikksjef@norli.no

Søk på stillingen

Stengt i dag