Salgsmedarbeider hos Skechers!

Vill du være med på en fantastisk reise med SKECHERS? Brenner du for salg, service og fornøyde kunder? Da er du kanskje en av våre nye salgsmedarbeider!

SKECHERS vokser raskt og i april åpnet vi vår splitter nye SKECHERS konsept butikk i Østfoldhallene kjøpesenter i Fredrikstad. Vi søker nå derfor etter 2 engasjerte og erfarne salgsmedarbeidere som elsker sport, mote og sko.

Skechers Stores har gjort en utrolig reise de siste fem årene. Forretningsplanen vår har vist seg å være helt riktig. Vi har først og fremst fokusert på to ting - våre produkter og våre ansatte. Som en del av organisasjonen i Skechers Stores kan du i stor grad få ansvar og oppgaver som du brenner for og ikke minst være en del av et fantastisk team. Hos Skechers vet vi at våre ansatte utgjør en stor forskjell!

Som ansatt i Skechers får du medansvar for butikkens resultater, det vil si alt fra lager, visuell standard og salgstall. Det er derfor viktig at du er god til å holde fokus, at du kan holde oversikt på flere ting samtidig og at du har tidligere erfaring fra butikkarbeid. Vi ser etter deg som er full av energi og motivasjon - som ser på deg selv som en sterk profil og med stor vilje til å lykkes! Du er en viktig del av teamet i butikken og din rolle på gulvet er helt avgjørende.

HOVEDOPPGAVER:

  • Lagerstyring
  • Salg
  • Medansvarlig for å opprettholde de visuelle standardene
  • Delta aktivt i butikkens operative drift

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Erfaring fra skobutikk er en fordel. At du elsker detaljhandel er en selvfølge.
  • Kommunikasjonssans og forretningssans
  • Evne til å ta nye initiativ og vise stort ansvar
  • Stor interesse for sko
  • Lagspiller og god kommunikator

Fremfor alt setter vi pris på at du har et stort og positivt engasjement!

ANNEN INFO:

Interessert?

Hvis du ønsker å bli vår nye kollega håper vi at du sender inn søknad og CV så raskt som mulig via linken. Innkallelse til intervjuer skjer fortløpende.

Mer informasjon om jobben kan fås fra Butikschef Kine V. Olsen på Tlf. +47 63 79 19 58.

Vi ser frem til å høre fra deg!


SKECHERS er det tredje største skomerket i verden. Med over 4200 konseptbutikker globalt, tilbyr SKECHERS et bredt utvalg av livsstils- og ytelsessko for menn, kvinner og barn. I Norden distribueres SKECHERS av det danske selskapet Sports Connection ApS. I dag er det over 170 shop-in-shops, 57 konseptbutikker fordelt på 27 i Danmark, 13 i Sverige, 6 i Norge, 9 i Finland og 2 i Tyskland. Antallet forventes å øke i årene som kommer. I tillegg selges SKECHERS-merket i et sterkt nettverk av forhandlere innen sko- og sportsbransjen i hele Norden.

Om stillingen

Stillingstittel
salgsmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
15 timer i uka
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
etter avtale
Nettside
Besøk nettsted
Kontaktperson
Kine Olsen
Stilling
butikkleder
Telefon
63 79 19 58

Søk på stillingen

Åpent i dag 10:00 - 20:00