Trygg handel

Østfoldhallene har innført en rekke tiltak for å skape en trygg handleopplevelse for våre kunder.

På Østfoldhallene har vi iverksatt flere hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og økt renholdet og vaskerutiner i fellesområder.

Våre kunder har god plass på senteret og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetens anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om på senteret.

Alle skal nå hold minst 1 meter avstand der de er i hele senteret. Det står merket utenfor hver enkelt butikk hvor mange personer som kan oppholde seg i butikken, husk å sjekke dette før du går inn. Vi ønsker også at dere går på høyre side gjennom senteret slik at vi får en best mulig flyt av besøkende som går i gangene hos oss. Trekk gjerne godt til siden om du treffer på noen du ønsker å prate med :)Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene når de handler på senteret.

Vi har to berøringsfrie dispensere ved hver inngang og flere dispensere plassert rundt inne i senteret. Flere butikker har i tillegg dispensere ved sine innganger. Bruk dem så ofte dere kan!

Sammen skaper vi trygg handel

Thon Eiendom er opptatt av sikkerheten til våre kunder og ansatte på våre kjøpesentre. Les mer om hvordan vi skaper trygg handel på thoneiendom.no.