Reodor Felgen inntar Østfoldhallene

Stemningen var på topp på åpningsdagen da butikkleder Line Hansen og butikkmedarbeider Amina Soli endelig kunne åpne dørene til den nye Kremmerhuset-butikken på Østfoldhallene.
Ved åpningen viser kalenderen midten av oktober, men butikken er likevel innredet og pyntet i en kombinasjon av høst- og julevarer.
Det er en glad og lettet butikkleder som åpnet dørene og tok i mot sine første kunder på Østfoldhallene - etter dager og uken med både planlegging og innredning.

Etter å ha jobbet hos Kremmerhuset i over 20 flytter Line Hansen inn på Østfoldhallene med interiørbutikken sin.

– Jeg elsker å være kreativ, og gjerne på en litt «Reodor Felgen»-aktig måte!

Det sier Line Hansen, butikkleder for den nyåpnede Kremmerhuset-butikken på Østfoldhallene.

Allerede for over 20 år siden startet Lines tid i Kremmerhuset. Før karrieren i interiørbutikk jobbet Line i kiosken på det gamle sykehuset i Fredrikstad. Hun har også jobbet i skobutikk både i Fredrikstad og i Sarpsborg.

Personlig kundeservice

Likevel begynte Lines arbeidsliv i serviceyrket tidligere enn med smøring av baguetter på sykehuskiosken. Blant annet hjalp hun som ungdom til i farens konditori.

– Det startet med salg av jordbær. Det var nok den første jobben jeg hadde, forteller hun og fortsetter:

– Jeg liker så godt å være i kontakt med mennesker. Selv om jeg jobber i butikk liker jeg også å være personlig med kundene. Du aner ikke hvor mange jeg har snakket om kjøttkakemiddager eller hytteturer på fjellet om, sier Line og smiler.

Hun understreker at de personlige samtalene med kundene ikke bare er noe hun gjør for å selge flere varer.

– Det er ekte og oppriktig fra min side. Faktisk er det noen ganger slik at jeg ikke alltid er like sosial på fritiden fordi jeg har så mye sosial kontakt med folk i arbeidstiden, forteller hun ærlig.

Dobler størrelsen

I lang tid har Line sett frem til å åpne butikk på Østfoldhallene. Den nye butikken blir på om lag 200 kvadratmeter. Det vil si dobbelt så stor som butikklederens forrige Kremmerhuset-butikk.

For de som kjenner Kremmerhuset fra tidligere, vil den nye butikken på Østfoldhallene inneholde den samme varepakken, men også mye nytt og spennende

– Med større plass får vi en kjempemulighet til å vise frem alle varene våre. Østfoldhallene er også et så enkelt senter, hvor alt er samlet på ett plan, beliggende midt mellom byene i Nedre Glomma og stor gratis parkeringsplass rett utenfor døra, sier butikklederen med stor entusiasme.

Snekret butikkinnredning

Jobben i interiørbutikken Kremmerhuset passer butikksjefen som hånd i hanske. Hun er skolert innenfor interiørdesign, og på hjemmebane liker 42-åringen å lage, mekke og fikse. I den forrige Kremmerhuset-butikken hun ledet, snekret hun deler av butikkinnredningen selv.

– Samboeren min er også av den samme typen. Han holder ofte på i garasjen med et eller annet prosjekt, og gir seg ikke før han får til noe. Dette gjør vi fordi vi synes det er gøy, sier Line.

Selv om hun er butikkleder er hun ærlig på at ikke alt trenger å kjøpes nytt for enhver anledning.

– Ofte har en gjenstand eller et produkt mer enn ett bruksområde. Man kan gjøre mye ved å bare skifte farge.

Overrasket

Fra sin forrige Kremmerhuset-butikk tar butikklederen med seg to ansatte. Resten har fått seg nye jobber andre steder. I tillegg har Line ansatt fire nye ansikter.

– En av verdiene til Kremmerhuset er at vi skal ha det morsomt på jobb. Det håper jeg også at kundene vil merke, sier hun.

Interessen for stillingene butikklederen lyste ut var stor.

– Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle bli så stor interesse som det ble. Det hadde ikke lederne i Kremmerhuset-kjeden heller forventet. Men det er jo ingenting annet enn et luksusproblem for oss da, smiler Line.

Allerede da flere av dem kom på intervju, la butikklederen merke til stor entusiasme.

– De var supergira. Jeg kan rett og slett ikke få fullrost dem nok, sier hun.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00