Gavetips til konfirmasjon fra fadder

Stablet boks med rosa sløyfe på blå bakgrunn med sølvglitter
Gutt med briller og blå skjorte holder grønn bok foran nedre del av ansiktet sitt

Er du fadder til en konfirmant, men usikker på hva du skal kjøpe i konfirmasjonsgave? Vi har gavetipsene som skiller seg ut.

Bøker

En fadder har ofte en veiledende rolle overfor fadderbarnet sitt – et fint gavetips kan derfor være noe som kan gjøre konfirmanten bedre rustet for voksenlivet. Hva med en bok om personlig økonomi, eller en bok som inspirerer og motiverer til å være den beste utgaven av seg selv?

Spør gjerne om tips i bokhandelen!

Til konfirmanten flytter hjemmefra

Selv om det er rart å tenke på, er det ikke mange år til konfirmanten skal flytte for seg selv. Et fint gavetips er å gi noe som kan hjelpe han eller hun når den tid kommer. Hva med å kjøpe et fint, men klassisk servise? Start med å kjøpe det du selv trengte mest da du flyttet for deg selv, så kan konfirmanten kjøpe eller ønske seg flere deler i årene som kommer.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

To hvite hyller med kopper, kar og fat i fargerik keramikk
Damehender holder på et rosa garnnøste

Hjemmestrikket ullgenser

Kan du tenke deg noe mer koselig enn å få en hjemmestrikket genser? Ikke bare er det noe konfirmanten kan ha i mange, mange år fremover – det er også et fint minne å se tilbake på. Og hvem vet, kanskje kan genseren gå i arv en gang i fremtiden?

Kan du ikke strikke selv finner du garantert noen som har lyst til å hjelpe deg. Ta utgangspunkt i farger du vet konfirmanten liker, og gjerne en modell som er populær akkurat nå. På den måten kan konfirmanten bruke den både i hverdagen og på fjelltur. Vil du gjøre den ekstra personlig kan du sy på en lapp hvor det står «made by + navnet ditt».

Trådløs høyttaler

Du vil kanskje ikke bli like populær hos mor og far, men vi kan love at du blir ny favoritt hos fadderbarnet ditt dersom du gir en høyttaler i konfirmasjonsgave. Ha i bakhodet at ungdommen er opptatt av kvalitet og design. Ønsker du å gjøre gaven mer personlig, kan du legge ved en spilleliste.