Butikkåpningen har skapt minner for livet

GODT KJENT: Da Eli-Karin Wilhelmsen (29) søkte på jobb hos ONLY og hos butikksjef Celine Thomassen (30) var hun heldig og fikk jobb. Senere har de to holdt sammen, og Eli-Karin er en av tre medarbeidere med bakgrunn fra ONLY som blir med over i den nye butikken på Østfoldhallene.
ENKLERE HVERDAG: Før hun begynte hos ONLY på Østfoldhallene jobbet Celine i Fredrikstad sentrum, og reiste til og fra hjemmet på Rolvsøy daglig. Å ha kortere vei til jobb beskriver butikksjefen som deilig. Hun sier det gjør hverdagen enklere.
ELSKER FOLK: Før hun begynte hos ONLY har Eli-Karin jobbet hos Råde Bakeri og på et kundesenter. Hun brenner for å snakke med mennesker, og sier dette er en stor del av henne.
STORT UTVALG: ONLY tilbyr dameklær for alle. Butikken følger trendene og er raskt ute med det siste innenfor mote. Den 600 kvadratmeter store butikken på Østfoldhallene er så stor at butikksjef Celine og de andre kan ha et enormt stort vareutvalg i butikken.
COMEBACK: Celine sin karriere på Østfoldhallene startet allerede i begynnelsen av 20-årene. Da jobbet hun som butikkmedarbeider på Kitch´n. Senere gikk karrieren over til klesbransjen og ONLY.
KUNDENE FØRST: Eli-Karin Wilhelmsen er ikke i tvil om hva som er det beste med jobben i klesbutikken. Det er kundene. Hun setter også stor pris på kollegaene sine. Noen har hun jobbet sammen med tidligere, mens andre er helt nye. I tillegg innrømmer butikkmedarbeideren at det er stas å få muligheten til å se nye klær før alle andre.

Eli-Karin og Celine har begge vokst opp med Østfoldhallene som en stor del av hverdagen. Nå deler de av lidenskapen for klær og mote til senterets mange kunder.

– Det var helt magisk! Rett og slett utrolig gøy å få lov til å være med på noe slikt. Jeg kommer aldri til å glemme det.

Slik beskriver butikkmedarbeider Eli-Karin Wilhelmsen åpningsdagen til ONLY på Østfoldhallene. Hun får full støtte av butikksjef Celine Thomassen.

De er to av åtte medarbeidere i den splitter nye klesbutikken. Sammen deler de stor interesse for mote. Både Eli-Karin og Celine har vært opptatt av klær så lenge de kan huske.

– Jeg har alltid vært en «kjolejente». Siden jeg var liten har jeg vært opptatt av at ting jeg har på meg skal matche, sier Celine iført matchende svarte klær fra topp til tå.

Fast rutine

Eli-Karin, som er født og oppvokst i Sarpsborg, mimrer tilbake til da hun allerede som 10-åring syklet til nærsenteret på shopping.

– Jeg ønsket meg tidlig gavekort til bursdager slik at jeg kunne shoppe. Det har alltid vært en stor del av meg, forteller hun.

For begge har Østfoldhallene vært et naturlig sted å legge handleturen gjennom barne- og ungdomsårene. Tilfeldighetene skal ha det til at de to beskriver nøyaktig det samme barndomsminnet som noe som har festet seg fra senteret på 2000-tallet.

– Selv om vi var her for å handle klær, måtte vi alltid innom smultringboden. Både smultringer og slush var fast inventar, forteller Celine, som er oppvokst på Rolvsøy.

Eli-Karin hadde nøyaktig samme rutine. Etter handleturen på Østfoldhallene ventet smultringer og «shave-ice».

– Jeg husker vi måtte innom. Ellers ble det bråk, sier hun og ler.

– Føles naturlig

I den 600 kvadratmeter store ONLY-butikken forteller butikksjef Celine at de har mulighet til å tilby et stort vareutvalg. Kundegruppen er kvinner i nærmest alle andre.

– Det at både mor, datter og bestemor kan legge handleturen hit gjør det så gøy for oss som jobber her, forteller Celine.

Før hun begynte hos ONLY jobbet hun i en klesbutikk med dameklær primært for voksne.

– Det er ekstra morsomt å selge klær man bruker selv. Det føles naturlig for meg. Det er dette jeg har lyst til å drive med, sier hun entusiastisk.

Gode lagspillere

I forbindelse med åpningen på Østfoldhallene opplevde både Celine, Eli-Karin og de andre medarbeiderne hos ONLY at kundene har savnet dem.

– Det er kjempekoselig å høre. Det kunne ikke vært bedre for oss, at de kommer med slike tilbakemeldinger. Det gjør meg utrolig stolt å høre, sier Eli-Karin.

Butikksjef Celine beskriver Eli-Karin og resten av medarbeiderne i butikken som utrolig gode lagspillere.

– Det er ingen selvfølge å få til et så godt lag på kort tid. Det samspillet vi hadde på åpningsdagen vår mener jeg beviser at vi er en gjeng som jobber sammen mot samme mål og har kundene i fokus, sier hun.

Hun mimrer tilbake til en åpningsdag med kø ut av butikken. Mye av dagen gikk med på å bære store lass med klær ut av prøverommene.

– Det var et kjempetrykk, sier hun med et stort smil om munnen.

Stolte av plasseringen

Butikksjefen er spesielt fornøyd med plasseringen ONLY har fått på senteret. Butikken fyller deler av lokalene hvor H&M tidligere holdt til.

– Vi er faktisk stolte av å få en så fin plassering. I tillegg er vi så fornøyde med å komme inn på et så etablert senter med så mange faste kunder.

Etter en åpningsperiode preget av et stort antall besøkende kunder og mange som har savnet butikken, gleder Celine og Eli-Karin seg nå til fortsettelsen på Østfoldhallene.

– Med en slik knallstart kan ikke dette bli annet enn en suksess. Fortsetter det slik, blir det jo kjempegøy!

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpner snart