Mudo treningssenter har åpnet på Østfoldhallene!

Noen av apparatene
Sjekk ut treningstilbudet for barn!
Patric og Malene, drivere av Mudo Fredrikstad
Inngangsparti

Patric Lindberg (38) og Malene Isaksen (33) har åpnet et nytt treningssenter i Østfoldhallene hvor hele familien er velkommen!

Treningsenteret har bare vært åpne i noen uker og har allerede mange hundre fornøyde kunder. De venter også på nytt utstyr som gjør senteret enda mer spennende. Beliggenheten er helt suveren ved at folk kan kombinere handleturen med en treningsøkt.

Det de er mest stolte av, er at de tilbyr trening for barn helt ned til 5 år, noe som gjør at foreldre får mulighet til å trene samtidig som barna leker seg og trener i naborommet. Dette passer perfekt på et familiesenter som Østfoldhallene! Mange foreldre elsker denne løsningen og sier at de er glade for at de endelig får tid til å trene. Barn motiveres mer om det er gøy, derfor er lek en del av treningen. I tillegg til å bedre kondisjon, styrke, og smidighet skal barna lære kampsport. Mudos motto er at våre timer alltid skal gjøre at barna svetter, smiler og lærer. Timene er konstruert for å bygge opp barnas selvfølelse. Belter, striper og treningspoeng er en del av vårt unike motivasjonssystem som hjelper barna å bli bedre og føle seg uovervinnelige. Dette er noe barna tar med seg videre også utenfor treningssenteret.

I tillegg til gruppetimer for barn fra 5-12 år, tilbyr de forskjellige gruppetimer for voksne og ungdom, blant annet Crosstraning og Fitness boxing. Mills BodyBalance og BodyPump er også noe som snart kommer på timeplanen.

Vi stortrives på senteret vårt og koser oss sammen med kundene våre. Det er helt fantastisk å se at så mange mennesker bryr seg om helsa si, da folkehelse var en stor motivasjon da vi bestemte oss for å starte opp MUDO Gym Fredrikstad

Se siden til Mudo Gym her

Husk at det er lett tilgjengelighet mellom kjøpesenteret og treningssenteret om du ønsker å besøke begge stedene. Er du nede i senteret går du inn ved siden av Lindex og opp trappen. Kommer du fra treningssenteret finner du trapp ned til senteret ved siden av kiosken.