Det lille ekstra finner du i ferskvaredisken hos Meny!

Karoline på Meny foran disken
Karoline Haukås er ferskvaresjef på Meny

Bak ferskvaredisken hos Meny Østfoldhallene finner du mer enn bare mat – du finner kunnskap, lidenskap og råvarer du ikke visste du kunne få tak i.

Her møter du ferskvaresjef Karoline Haukås og hennes dedikerte team, som hver dag leverer skreddersydde matopplevelser til både større selskap, ekstra god lunsj og en smakssikker middag for familien.

– Vi kan skjære biffen akkurat slik du vil ha den, marinere den for deg, eller hjelpe deg med å finne et kjøttstykke du kanskje aldri har hørt om før, sier ferskvaresjef Karoline.

Hun har vært med på omtrent hele reisen til Meny på Østfoldhallene, helt fra åpningsdagen i 2012.

Råvarer utenom det vanlige

Ferskvaredisken på Meny Østfoldhallene er et skattekammer for matinteresserte. Her får du ikke bare klassiske stykningsdeler, men også kjøttstykker du neppe finner hos konkurrentene: nyretapp, skirt steak, denverstake og dragebiff – for å nevne noen.

Mange av disse stykkene brukes vanligvis til kjøttdeig og karbonadedeig, men hos Meny blir de reddet og solgt som hele biter under konseptet “Reddet fra kverna”.

– Teres major er for eksempel en av de mest møre biffene man får tak i. Når kundene først har fått den anbefalt, kommer de gjerne tilbake igjen og igjen, forteller Karoline.

Disk med ferske burgere
Burgere laget lokalt på Meny

Matopplevelser på kundens premisser

Fleksibiliteten er noe av det kundene setter aller mest pris på. Ønsker du tre angusburgere i 200 grams størrelse? Det fikser de. Trenger du et ferdig oppsatt ostefat til helgens jentekveld? Ingen problem. I ferskvaredisken handler det om å møte behovene der de er – enten du er på jakt etter middagen til fredag kveld eller skal imponere med en treretters for venner og familie.

– Vi tilbyr fruktfat, spekefat, ostefat og mye annet – skreddersydd etter kundens ønsker. Det er det lille ekstra folk setter pris på, og det gjør jobben vår veldig givende. Det er jo nettopp det som kjennetegner Meny, det lille ekstra.

Et sted for både hverdag og fest

Utvalget i ferskvaredisken er bredt. I tillegg til kjøtt og spekemat finner du et godt utvalg fisk og sjømat – både sesongbasert og fra Middelhavet – i tillegg til pålegg, varmmat, salater og ost.

– Vi har kunder som kommer på faste klokkeslett flere ganger i uka. Samtidig får vi stadig nye kunder som ofte kommer i helgen for å handle på senteret, og som avslutter handleturen her hos oss før de skal nyte kveldene. Det er alltid mye liv hos oss, spesielt i helgene, sier Karoline.

to ansatte innenfor disken
Medarbeiderne på Meny kan svare på det aller meste

Kunnskap i disken

Det store utvalget hadde ikke vært mye verdt uten kompetansen bak disken. Hos Meny får medarbeiderne kontinuerlig faglig påfyll, både gjennom kurs og erfaringsdeling.

– Vi smaker på nye produkter, tester tilberedningsmetoder og lærer av hverandre. Det er viktig for at vi skal kunne gi gode råd og inspirere kundene. Når noen spør hva som passer til et kjøttstykke, så har vi ofte et godt svar fordi vi har prøvd det selv, smiler hun.

Fiskedisken
Bugnende fiskedisk med mye spennende!

Lokale matskatter og eksklusive serier

Gjennom flere leverandører har Meny tilgang på mange matskatter som ikke er å finne hos andre. Serien Jacobs Utvalgte er et godt eksempel – en produktlinje med kvalitetsprodukter som nå finnes i flere kjeder, men hvor utvalget fortsatt er størst hos Meny.

En favoritt blant østfoldingene som trekkes frem er angusburgerne. Også kyllingprodukter og salater går jevnt og trutt. For mange handler besøket om mer enn å handle – det er en matopplevelse i seg selv.

– Folk her i området er glade i mat, og ikke minst interessert i å lage mat. Vi får lov til å dele kunnskap, inspirere og bidra til matglede , og det gjør jobben utrolig givende, smiler Karoline.

lokale oster
ferskvaresjef bak varmedisken

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 20:00