Østfoldhallene i ny drakt!

Inngang til idrettshallen fra kjøpensenteret
Her kommer du opp fra senteret, her ser du sitteplasser ved kiosken oppe
Inngangspartiet opp i idrettshallen er pusser opp med nytt tak, gulv og krakker
sitteplass i senteret
Mikael som har laget de flotte møblene!

Idrettsvenner – nå har det blitt enda enklere å bruke Østfoldhallene

Dette har vi ventet på!


Endelig har tilgjengeligheten mellom etasjene på Østfoldhallene blitt enda bedre.

Vi har bygd en ny gang med trapp og heis som går rett fra senteret og opp i inngangen til idrettshallen. Nede i kjøpesenteret kommer gangen ut mellom Lindex og Zizzi, midt i senteret.

Inngangspartiet inn til hallen er pusset opp, så nå tar vi imot gjestene våre som skal til idretten akkurat slik de fortjener det.

Kiosken er der den alltid har vært, men vi har flyttet serveringsluken til motsatt side ut mot den nye heisen og trappen. Her har vi laget et nytt område med sitteplasser.

Ved siden av fotballbanen er det full byggevirksomhet for tiden og det gjøres plass til et helt nytt treningssenter. Etter nyttår flytter treningskjede Mudo inn i helt nye lokaler og snart kan du både handle og trene på et sted.

Du kan gå ut av senteret via den nye gangen opp til idrettshallen og ut hovedinngangen til idretten hvis du skal ta bussen. Dette området vil være åpent i senterets åpningstid.

Vi gleder oss til å vise det frem. Velkommen😊


Østfoldhallene i ny drakt

…..se før og etter bilder nederst i artikkel.

Oppussing av fellesarealene på Østfoldhallene startet i januar. Nå er vi straks i sluttspurten, og vi er så stolte og håper dere kunder liker det.

Det er bl.a. har byttet ut tak, belysning og gulv i fellesarealene. Alle gulv er nå lyse, vi har malt alle tak i en dempet, fin blåtone og ny ledbelysning er montert.

Det er tatt gode miljøvalg hele veien; Østfoldhallene er både Miljøfyrtårn og Breeam sertifisert. Breeam in use er et internasjonalt verktøy for å måle, forbedre og dokumentere miljøprestasjoner og helsefremmende kvaliteter i eksisterende bygg. Her har vi mange krav som skal etterleves, og ikke minst nye miljømål som vi ønsker å strekke oss etter.

Huset kan nå by på flere gode sitteplasser. Det er tilført nye sittegrupper som er laget av en dyktig møbelsnekker; Michael og hans avdeling som er eid av Håndverkeriet. I tillegg har vi pusset opp krakkene våre og gjenbruker disse, så nå er det ikke mange meterne mellom de gode hvilestedene her på huset.

Nå har vi fått en helt ny "handlegate" som skiller seg litt ut fra resten av senteret, noe som gjøre at vi får litt forskjellige soner i senteret vårt.

Hele Østfoldhallene er godt merket for svaksynte, det vil si at det går en tydelig linje i god kontrast til gulvfargen gjennom hele huset. Ny innvendig skilting er snart på plass, og det neste er å få ferdig en god adkomst fra senteret opp til idrettshallen med både heis og trapp. Så hos oss skjer det mer utover høsten!

Vi synes senteret vårt er frodigere, lunere og luftigere. Og ikke minst, butikkene våre blomstrer og skinner som aldri før.

I september bytter vi logo, nå er det tid for å fornye oss også her.

Vi tror du vil like den og kjenne den raskt igjen, en stor Ø kan ikke være noe annet enn Østfoldhallene!

Har du ikke besøkt oss på en stund håper vi du blir positivt overrasket – du er hjertelig velkommen😊

Scroll deg videre og se før & etter bilder.


Så klart vi skal ha kiosk!

Nå har Ann Kristin fornyet Narvesen fra topp til tå.

Kiosk er en selvfølge på vårt kjøpesenter og vi har alle et forhold til den. Det ligger noen gode følelser i det å stikke innom kiosken. Man skal kanskje ha en kjapp matbit, søke lykken i tippeavdelingen eller ta med seg et blad som skal nytes sammen med kaffekoppen.

Kiosken har som alle andre bransjer forandret og fornyet seg, men allikevel er det noe godt og nostalgisk over denne butikken. Og når man treffer så trivelige folk som her på Østfoldhallene er det lett å stikke innom.

Narvesen har masse faste kunder og nå kan de nyte kioskbesøket i helt nye omgivelser – men den gamle sjelen er fortsatt på plass.

Fredrikstads flotteste snitter i ny innpakning.

Cafè Royal har vært gjennom en fin fornying; her er det nye gulv, nytt tak og ny belysning.

Cafèen har vært leietaker på Østfoldhallene siden starten i 1990 og er et av våre faste anker på huset. Det var Frank som mønstret av fra sjøen og startet cafèen. Han drev den i 25 år før Veronika og Karim tok over og driver fortsatt i Frank sin ånd. Her produseres det flotte snitter og catering som er kjent over hele byen og god mat fra en rikholdig meny – laget fra bunn av.

Nytt inngangsparti i syd

Vi har byttet karuselldørene i begge inngangspartiene våre så nå er kapasiteten økt, og ikke minst er sikkerheten ivaretatt med nytt og oppdatert sikkerhetssystem.

Vi ønsker dere velkommen til Østfoldhallene

Prosjektet beveger seg videre i senteret, fokus nå om dagen er nytt inngangsparti mot Sarpsborg.

Her byttes karuselldøren, vi takker våre kunder for tålmodigheten - besøkende tar det veldig sporty og finner veien via sidedørene våre!Norges største Zizzi

I disse dager stenger vi ned Zizzi, nå starter totaloppgradering av butikken.

Lokalet skal bygges om og årsaken er vi så glad for!

Det etableres en ny tilgang til idrettshallen, det kommer trapp og heis i området mellom Zizzi og Lindex, begge disse butikkene blir berørt. Dette skal du få høre mer om senere.

Vår Zizzi er for tiden størst i landet, butikken for frodige kvinner går meget bra. Vi er ikke overrasket, veldig dedikert personale med masse kunnskap og lysten til å gjøre kundene sine glade! Beste oppskriften som finnes. Nå gleder vi oss alle til ny fresh butikk, denne åpner 21. april. Det skal både høres og synes, her blir det besøk av DJ Vera og masse gode tilbud.Som vi gleder oss, vi inviterer alle til å bli med på åpningsfesten.

Skechers

Vi er så stolte over at Skechers åpner på Østfoldhallene 8. april i lokalet mellom Jernia og apoteket vårt. Stikk innom og sjekk det gode utvalget!

Lindex

Lindex får også en justering av lokalet, denne gjøres mens butikken er i full drift.

Dressmann

Har du vært innom vår nyoppussede Dressmann? Den har blir helt super – vi gratulerer.

Bjørklund

…. har også fornyet seg. Delikate farger og fin innredning – en meget vellykket facelift!

Narvesen

I påsken pakker vi ned Narvesen, her starter en oppgradering som vil gjøre at de fremstår i helt ny drakt. Her blir det nyåpning etter påske…..

Cafè Royal

Den store cafèen vår ved Meny pusses også opp i påsken, det medfører at de holder stengt påskeaften.

Ved inngangen i nord

Her på Østfoldhallene er det full fart, og oppe i alt dette skal vi drive kjøpesenter. Det er ved inngangen som ligger mot Sarpsborg det er stor aktivitet for tiden.

Anne Grethe er inne i sitt 25 år som leietaker på Østfoldhallene.

Hun trives stort i enden mot Sarpsborg hvor hun driver sin fine Filiokus, butikkene som virkelig gjør stas på våre minste kunder med masse fint barnetøy fra kjente og kjære merker.

Hun gleder seg over at det skjer ting, og at fellesarealene får et nytt og friskt utseende.

Heidi er en av våre medarbeidere som har jobbet lengst hos oss, hun har vært med siden Østfoldhallene åpnet – på Dressmann.

Ikke nok med at det pusses opp på utsiden av butikken, det foregår totalrenovering av butikken hennes også. Dressmann får også et skikkelig løft og Heidi gleder seg til «ny» butikk.

Hun håper på tålmodighet i noen uker mens dette pågår, butikken vil være åpen hele tiden – men på et begrenset areal.

Vi skal gjøre alt vi kan for å opprettholde god service til kundene, det er viktig for oss sier Heidi og ønsker velkommen.

Vi håper på forståelse for at det er litt smalere fellesareal til tider og vi lover at du kan handle trygt som alltid.

Velkommen til handel på Østfoldhallene, hele senteret er åpent😊

I prosjektets første fase (januar) skjedde dette:

Vi brukte pandemi året 2021 godt til å planlegge oppgradering av vårt kjøpesenter. 17. januar startet vi oppgradering av fellesarealene.

Nå er vi godt i gang i senteret og nå har vi kommet til inngangen som vender mot Sarpsborg.

Det er område fra Sport Outlet opp mot hovedinngangen mot Sarpsborg som er første sone.

Håndverkerne er i gang med å fjerne himling og det skal males. Nytt ledlys skal monteres og det blir nye fliser.

Full drift i butikkene.

Alle de åtte butikkene i dette området er åpne hele tiden og vi skal gjøre alt vi kan slik at våre kunder kommer frem på en god og forsvarlig måte.

Feel, Zoo Hjørnet, Ringo, Sport Outlet, Nille, B-Young og Fransa gleder seg stort til endringen, det er jubel i gangen allerede!

Interiørarkitektene som har skapt den nye stilen for oss er Monn, les mer om dem her